Bouwservice en advies

Nieba

Nieba bouwservice en advies

Nieba Bouwservice & Advies is een bedrijf welke invulling geeft aan de wens van klanten die willen gaan bouwen of verbouwen. Veel aannemers bieden een vast totaal plaatje wanneer het gaat om nieuwbouw van een woning. Vaak gaat het dan om een woning uit de catalogus van de betreffende aannemer. Wanneer het gaat om een verbouwing, aanbouw of speciale wensen dan is dit aanbod vaak minimaal. Nieba Bouwservice & Advies biedt dit wel. Wanneer het gaat om advies, ontwerp, bouwtekeningen, berekeningen, contract begeleiding of uitvoering, Nieba kan u bijstaan in elk stadium van het proces.

Bouwservice

Nieba Bouwservice & Advies kan u helpen met de verbouwing, renovatie of onderhoud van uw woning. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een nieuwe badkamer, een dakkapel of dat ene kozijn dat al jaren vervangen moet worden.

Wij zijn een bedrijf dat voornamelijk werkt met particuliere klanten. Omdat wij altijd goed overleg voeren voorafgaande en tijdens de opdracht kunnen wij goed inspelen op uw specifieke wensen.

Van klein onderhoud tot grote verbouwingen: Bij Nieba Bouwservice & Advies bent u aan het goede adres

Bouwadvies

Vaak heeft u al ideeën over hoe uw verbouwing of aanbouw er uit moet komen te zien. Maar hoe nu verder? Nieba Bouwservice & Advies kan u helpen met het ontwerp van uw ideeën. 

Is datgene wat u graag wil constructief haalbaar? Welke materialen kunnen het beste gebruikt worden? Met welke kosten krijgt u te maken? Dit zijn maar enkele voorbeelden van een reeks vragen die bij een ontwerp komen kijken en hierbij helpen wij u graag.

Mochten er vergunningen nodig zijn dan kan Nieba Bouwservice & Advies voor u de bouwtekeningen maken en de vergunningsaanvraag doen.

Wil je ook sponsor worden?