Schilder- en onderhoudsbedrijf

GMC

GMC Schilder- en onderhoudsbedrijf

GMC Schilder en Onderhoudsbedrijf is een jong dynamisch bedrijf dat garant staat voor vakmanschap en precisie. Schilderen is namelijk meer dan alleen het aanbrengen van verf, duurzaamheid, kwaliteit en onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel. Met ruime kennis van zaken en ervaring in schilder- en onderhoudswerkzaamheden in zowel de particuliere als bedrijfssector zult u verrast zijn over het geleverde kwaliteitswerk. GMC Schilder en Onderhoudsbedrijf zorgt voor het vakkundig renoveren, herstellen van een woning, monumentaal pand tot het schilderen van een nieuwbouw woning in de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe.

Buiten schilderwerk

Wanneer u uw pand of woning laat schilderen zal het er uiteraard anders uitzien, maar er zijn meer redenen om dit vakkundig te laten doen, het is tenslotte uw duurste bezit. Buitenschilderwerk staat constant bloot aan weersinvloeden zoals zon, regen en wind.

Wanneer verfwerk verouderd is zijn de kansen beduidend groter dat het verfsysteem wordt aangetast door weersinvloeden waardoor naden, gaten of scheuren kunnen plaatsvinden wat kan leiden van kleine tot grote schade aan verf en houtwerk met houtrot als gevolg. Daarom is het van groot belang om schilderwerk buiten tijdig en adequaat vakkundig te laten uitvoeren.

Bij GMC Schilder en Onderhoudsbedrijf wordt schilderwerk buiten vakkundig uitgevoerd met kwaliteitsproducten waardoor het schilderwerk weer geruime tijd bewapend zal zijn tegen weersinvloeden.

Binnen schilderwerk

Uw schilderwerk binnen is de manier om het huis of kantoor aan te kleden naar de zelf gekozen smaak, u zult er namelijk heel wat uren doorbrengen waardoor het van belang is dat het er fraai uitziet. Of het nu de hal of de slaapkamer is elk vertrek is volledig te moderniseren of sfeervol te schilderen.

Natuurlijk werken wij met de modernste producten en gereedschap om onze opdrachten tot een schitterend eindrestultaat te brengen.

Bij GMC Schilder en Onderhoudsbedrijf wordt schilderwerk binnen vakkundig uitgevoerd met kwaliteitsproducten waardoor het schilderwerk weing overlast geeft, wij kunnen zelfs uw bewoonde woning in 1 dag spuiten zonder verdere overlast in elke gewenste kleur.

Ook geven wij vakkundig kleuradvies, kleur is een van de grootste sfeermakers in een interieur. Wij stellen kleurcombinaties bijpassend aan meubels en pesoonlijke stijl.

Wil je ook sponsor worden?