Financieel advies

Financieelfit

Financieelfit

Hoe ziet uw leven er momenteel uit qua carrière en gezin? Wat zijn uw financiële behoeftes? Hoe ziet u uw toekomst? Wat zijn uw dromen? Financieel Fit beschouwt uw financiën als één samenhangend geheel. Wat er ook gebeurt, wij zorgen dat u financieel fit bent en blijft!

Hypotheekadvies

U denkt erover een hypotheek af- of over te sluiten. Wie weet heeft u die beslissing zelfs al genomen. Daar komt ook enorm veel bij kijken. Wij willen u graag helpen bij het zoeken, vinden en afsluiten van een passende hypotheek. Wij zijn namelijk Financieel Fit;

Het is belangrijk dat u goed inzicht krijgt in onze uitgebreide dienstverlening en weet wat u van ons kunt verwachten. Het is ook van belang dat u weet wat wij van u verwachten. Alleen dan kunnen we u optimaal adviseren en ervoor zorgen dat u gewoon lekker woont. Daarom geven een korte toelichting op onze dienstverlening en onze manier van werken.

Wanneer u kiest voor hypotheekadvies van Financieel Fit dan kiest u voor een onafhankelijke, professionele en landelijk werkende organisatie. We adviseren en begeleiden u vanuit één van onze kantoren in het land. Dus uw persoonlijke Financieel Fit Coach is altijd dichtbij.

Erfrechtadvies

Heeft u er al over nagedacht of alles goed geregeld is wanneer u of uw partner komt te overlijden? Bent u er bekend mee dat u uw woning niet kunt verkopen als uw partner door bijvoorbeeld dementie handelingsonbekwaam wordt? Een passend (levens)testament voorkomt dat uw nabestaanden voor vervelende verrassingen komen te staan. Bovendien kunt u voorkomen dat er onnodig veel (erf)belasting moet worden betaald. Heeft u bijvoorbeeld een eigen woning met overwaarde? Dan gaat u waarschijnlijk de maximale bijdrage in de zorg betalen. Met een goed testament is dit eenvoudig op te lossen.

Wil jij graag meer weten? Neem dan contact op met Jos Niemeijer. 

Wil je ook sponsor worden?