Marketing en communicatie

Buro Social

Buro Social

Als ondernemer heb je eigenlijk maar één wens: jouw product of dienst verkopen. Uit ervaring weet je dat het juist inzetten marketing van grote invloed is op de verkoop, de doelgroep die je aanspreekt en je online imago. Maar waar begin je? Het begint bij jouw positionering, strategie en de uitwerkingen hiervan. Het zijn de drie vereisten voor een heldere koers van jouw bedrijf en daar kunnen wij jou bij helpen!

Diensten

Wij zijn Buro Social! Een bedrijf met een passie voor ondernemen, communicatie en creativiteit! Wij houden van simpel en duidelijk. We helpen ondernemingen op het gebied van strategische en operationele marketingvraagstukken en steken graag onze handen uit de mouwen. Je kunt bij ons terecht voor positionering- en strategietrajecten, uitbesteden van social media marketing en het schrijven van teksten voor jouw bedrijf.

Meer informatie

We zijn gek op Social Media, maar persoonlijke communicatie staat bij ons op de eerste plaats. Onze klanten mogen ons altijd mailen, bellen of appen, wij vinden het belangrijk om voor ze klaar te staan. Bovendien vinden we het fantastisch om een kijkje te nemen in de keukens van andere ondernemers, we komen dan ook regelmatig langs bij klanten om even bij te praten. Binnenkort ook een kop koffie drinken om jouw marketingvraagstukken te bespreken? 

Wil je ook sponsor worden?