Kenneth Smit

Kenneth Smit

Het verschil tussen winnen en verliezen zit ‘m in je mensen. Mits ze de juiste vaardigheden in huis hebben en die vooral ook weten toe te passen. Dat is niet een kwestie van praten, maar een kwestie van doen.

Onze experts combineren hun jarenlange business- en klantervaring met de beste didactische methodes en zetten alle teamleden meteen aan de slag. Of het nou gaat om soft skills of theoretische kennis, wij laten je het meteen ervaren en toepassen in de praktijk.

 

Ons DNA

Aanpak op maat

We geloven niet in one size fits all oplossingen. Daarom is onze eerste stap altijd luisteren en kijken. Wat is nu echt het probleem, waar zitten de zwakke plekken en vooral waar liggen de kansen. Op basis van deze analyse stippelen we een actieplan op maat uit.

Dynamisch

Beter worden in je vak is een dynamisch proces wat stap voor stap gebeurt. Daarom is theorie bij ons ondersteunend, nooit leidend. We zetten deelnemers direct aan het werk en gaan samen steeds een stap verder totdat deelnemers onbewust bekwaam worden en op een heel natuurlijke manier de geleerde kennis in de praktijk toepassen.

Lef

Direct aan de slag gaan met nieuwe kennis en een andere aanpak vergt lef en zelfvertrouwen van de deelnemers. De lat ligt hoog. Daarom proberen we altijd een veilige omgeving te creëren waardoor deelnemers zich kwetsbaar durven op te stellen en de ruimte krijgen om echt te groeien en oude gedragspatronen te doorbreken.