Advies en begeleiding

Hypotheekcentrum Stadskanaal

Hypotheekcentrum Stadskanaal

Wij zijn een regionaal werkend assurantiekantoor dat is gevestigd in het centrum van Stadskanaal 
Ons kantoor onderscheidt zich door deskundig en betrokken medewerkers met jarenlange praktijkervaring. 
Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen daardoor objectief adviseren bij uw keuze voor een aanbieder. 
 Onze klanten zijn zeer tevreden over het persoonlijk en deskundig contact .

Wie zijn wij?

Persoonlijk contact is voor ons én voor veel van onze klanten van belang. Onze ervaren medewerkers helpen u direct en persoonlijk. Op kantoor, telefonisch, of bij u thuis. 

Gewoon degelijk

Wij vinden een lage prijs belangrijk, bij ons krijgt u service, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring . Onze premies zijn scherp met uiteraard goede voorwaarden. Wij durven de concurrentie met de ‘snelle jongens’ aan. 

Ervaren en betrouwbaar

Hypotheekcentrum Stadskanaal is al 20 jaar een begrip in de regio. Herkenbaarheid, authenticiteit en eerlijkheid zijn al die jaren onze uitgangspunten geweest. Door jarenlange ervaring, kunnen wij snel, persoonlijk en op maat werken. Uw wensen staan centraal; wij maken het voor u gemakkelijk en overzichtelijk. Zonder kleine lettertjes. De AFM inschrijving geeft aan dat wij voldoen aan de wettelijke eisen.
 

Bereikbaar

 Ons kantoor is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 geopend; een afspraak in de avonduren is uiteraard geen enkel probleem, wij zijn u graag van dienst. Wij zijn persoonlijk, betrokken en hebben tijd voor het doornemen van uw wensen. Wij vinden een oplossing.
Wil je ook sponsor worden?