Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf HSB

Schoonmaakbedrijf HSB

Op 5 december 1988 begonnen Tjeerd en Anneke de Wit Het Harener Schoonmaakbedrijf aan de Kromme Elleboog in Haren. Tjeerd en Anneke de Wit gingen met een ladder en emmers langs de huizen. Nu bijna 25 jaar later, beschikt het bedrijf over professioneel uitgeruste auto’s en 10 werknemers. In 2002 is het bedrijf verhuisd naar ons nieuwe pand in Groningen. De kracht van ons bedrijf is onze grote flexibiliteit. We zijn een no-nonsensbedrijf dat alle kennis en expertise op schoonmaakgebied in huis heeft en met veel passie nagenoeg iedere schoonmaakklus, zowel binnen- als buitenshuis, klaart!

Schoonmaak bedrijven en instellingen

Wij stellen in overleg met de klant een gedegen schoonmaakprogramma. U weet waarvoor u betaalt en altijd geldt dat kwaliteit en vooral ook naleving hiervan hoog bij ons in het vaandel staan.

Schoonmaakbedrijf H.S.B. verzorgt het dagelijks onderhoud voor instellingen, kantines, sportzalen en verenigings ge- bouwen. Dit betreft het dagelijks onderhoud en wij hoeven niemand uit te leggen hoe belangrijk hygiëne in sanitaire ruimtes is. Met name als de bezoekfrequentie hiervan hoog is zoals bij bedrijven, restaurants, instellingen, scholen en dergelijke.

Glasbewassing

Het wassen van ramen (zowel binnen als buitenom) vervult een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Door gebruik te maken van gespecialiseerde middelen, ladders en zo nodig een hoogwerker krijgen wij bijna elk raam streeploos schoon.

Voor hardnekkige strepen op uw ramen gebruiken wij een speciaal middel dat in vrijwel alle gevallen een goed resultaat geeft. Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte.

Bovendien kunt u bij Schoonmaakbedrijf HSB ook terecht voor vloerreiniging en graffiti verwijdering. 

Wil je ook sponsor worden?