Nieuws overzicht

Nieuws overzicht

Hagelnieuwe Omega outfit in GP Kloosterburen

DSC_3488[1]

Zaterdag 15 Juli stonden elf renners van Omega aan de start van de Ronde van Kloosterburen
Een aantal oplettende collega renners had het direct gespot, in hagelnieuwe groen/zwarte Rbl! kledij. Gesoineerder dan ooit tevoren in het peloton. Een aantal renners had direct de goede moraal gevonden en reed veelvuldig in de aanval. Kloosterburen is een snel rondje met maar 1 bocht waar enigzins geremd moet worden. Vanaf de start gaat de gashendel hopen en rijdt Wout op kop van het peloton. Ondertussen was Richard aan in eenhaalrace begonnen, aangezien hij achteraan moest starten. Het kostte hem slechts enkele ronden om voorin post te vatten. Helaas net een fractie te laat om in de kopgroep te komen. Een 5 tal was zojuist weggereden en kon schijnbaar moeiteloos een grote voorsprong uitbouwen. Uiteindelijk kon Richard tevreden zijn met een 13e plaats, Gert 22e en Marian 35e. Prachtig om met zo’n grote groep Omega renners aan de start te staan.