Nieuws overzicht

Nieuws overzicht

ICW Assen 9 April 2017

Voor de tweede keer werd door WV Omega de ICW Assen georganiseerd op het Peelerpark te Assen. Een zonovergoten dag vol met mooie koers. Bij de Sportklasse / Masters 50+ stonden er 48 renners aan de start waar de organiserende club uit was op sportieve revanche ging uiteindelijk CSG er met de bloemen en kussen vandoor.

icw assen sportklasse
1. Hans Groenhoff     2. Stef Jonker     3. Robert van Dam

 

Bij de dames deden 20 rensters een gooi naar de prijzen. Een voorzichtig begin resulteerde uiteindelijk in een spannende strijd, waar een groep van 6 dames weg reed uit het peloton en mocht gaan sprinten voor de prijzen. Sterk staaltje ploegen tactiek van de Meteor Assen – Roden kon afgesloten worden met rensters op het podium!

icw assen dames
1. Maike van der Duin     2. Berit Huiting      3. Anouk Trooster

Bij de Amateurs / Masters 40+ streden 45 renners om het podium. Waar bij de sportklasse de renners van TandjeHoger roemloos meereden waren de Amateurs van de studenten vereniging veelvuldig in de aanval. Toen de uiteindelijke slag viel waren de Stormvogels en helaas ook TH niet in de kopgroep vertegenwoordigt en dus tot achtervolgen aangewezen. De kopgroep reed echter vlot een voorsprong van zo’n 40 seconden bij elkaar en mocht gaan sprinten om de prijzen.

1. Bonne Aans       2. Erik Huisman    3. Wilfred Drenthen
(foto van het podium bij de amateurs volgt)