Nieuws overzicht

Nieuws overzicht

w.v. Omega : Omloop BronnegerBult Drouwen 3 mei afgelast

Vanavond helaas de beslissing moeten nemen om de prachtige omloop BronnergerBult Drouwen niet door te laten gaan.

Reden is dat de gemeente Borger de wielervereniging op het laatste moment geen vergunning kon verlenen. De voorbereidingen waren in kannen en kruiken, alleen liet de vergunning even op zich wachten. Ondanks goed overleg bleek een men-wedstrijd van de plaatselijke Manege roet in het eten te gooien. De Manege treft geen blaam want zij hebben een doorlopende vergunning voor een weekend dat ze elk jaar organiseren. Helaas had de gemeente Borger dit evenement niet in hun kalender opgenomen maar kwamen ze deze week tot de ontdekking dat de wielerwedstrijd en men-wedstrijd gingen conflicteren. Het parcours voor de wielerwedstrijd werd ook voor de men-wedstrijd gebruikt. Ook de manege had de nodige voorbereidingen getroffen en was niet bij machte om op korte termijn nog veranderingen aan te brengen.

Als vereniging zijn we natuurlijk erg teleurgesteld en richting renners, sponsors, materialenleverancier etc is dit ook een teleurstellend bericht.

We zijn even uit het veld geslagen maar gaan zeker op zoek naar een alternatieve datum in juni of augustus. Binnenkort hierover meer nieuws.

De WV Omega verontschuldigt zich m.b.t. dit genomen besluit.