Nieuws overzicht

Nieuws overzicht

16-11 Veldrit Norg

Vandaag organiseerde Cyclesport een ICW in Norg op een nieuw en best wel uitdagend parcours. Starten op een stukje weiland, daarna wat klimmetjes afdalingen en singletracks. Hier en daar werd je gedwongen van de fiets te gaan, een echt crossparcours dus! Samen met Jentse op pad er heen en onderweg kregen we een telefoontje van Jeroen; Baxje zou ook starten.
Eenmaal aangekomen kwamen we Hink tegen. 4 crossers van Omega aan de start, wat een luxe! De cross was behoorlijk zwaar en technisch en het materiaal had veel te lijden door het zand en de modder. Een ronde voor het einde vloog Jentse z’n crank van z’n fiets en moest hij helaas stoppen, ik had na 2 ronden geen remblokken meer over en heb in elke afdaling zo goed en zo kwaad als het kon proberen te remmen door uit te klikken en m’n hakken in de grond te gooien en zo uit te rijden.
Jeroen en Hink hadden geen technisch malheur en hebben lekker doorgereden en netjes uitgereden, waarbij Jeroen z’n comeback nog glans gaf door in de laatste ronde nog een tempoversnelling te plaatsen.

Uitslag Veldrit

1 Benny van der Kooi

2 Marcel Torensma

3 Wim de Wit

4 Aalzen Alma

5 Ebbo van de Veen

6 Patrick van der Duin

7 Rutger Reink

8 Henk Weerman

9 Harald Guttink

10 Jentse Top

11 Kay van der Linden

12 Jan Folkert de Vries

13 Egbert Houkes

14 Jeroen Bax

15 Hink Visser